Доставка на хранителни продукти за нуждите на Студентски общежития и столове при Медицински университет "Проф. д-р Параскев Стоянов" – Варна |
2016-033 |
15000000 |
|
|
Предмет на поръчката е избор на изпълнител/и за доставка на хранителни продукти за нуждите на Студентски общежития и столове при Медицински университет “Проф. д-р Параскев Стоянов” – Варна. Хранителните продукти са подробно описани по вид и количество в Образец №1 - Технически спецификации. Предметът на обществената поръчката обхваща следните 7 обособени позиции: Позиция № 1 – Доставка на хляб и тестени продукти Позиция № 2 – Доставка на месо, месни продукти и колбаси Позиция № 3 – Доставка на риба и рибни продукти Позиция № 4 – Доставка на мляко и млечни продукти Позиция № 5 – Доставка на пресни яйца Позиция № 6 – Доставка на пресни плодове и зеленчуци Позиция № 7 – Доставка на пакетирани храни |
II.1.6) Информация относно обособените позиции
|
|
II.1.7) Обща стойност на обществената поръчка (без да се включва ДДС)
351516.48 BGN (Моля, посочете общата стойност на обществената поръчка. За информация относно индивидуални поръчки, моля, използвайте раздел V) |
или |
/ които са взети предвид |
(за рамкови споразумения - обща максимална стойност за цялата продължителност) |
(за динамични системи за покупки - стойност на поръчката/ите, която/които не е/са включена/и в предишни обявления за възлагане на поръчки) |
(за поръчки, базирани на рамкови споразумения; ако това се изисква - стойност на поръчката/ите, която/които не е/са включена/и в предишни обявления за възлагане на поръчки) |
|
|
II.2) Описание 1
Доставка на хляб и тестени продукти |
1 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15810000 15811000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG331
гр. Варна, ул. "Петър Райчев" №35 - студентски стол | Общо 6 800 бр. продукти: хляб, питки, галета. Техническата спецификация и документацията съдържат подробна информация относно изискванията за качество, опаковка и етикиране на хранителните продукти, включени в обособената позиция. |
II.2.5) Критерии за възлагане
ДА |
Брой предложени възможни рискове при изпълнение на пoръчката – П2 40% Срок за изпълнение на доставки при спешна необходимост – П3 5% Срок за доставка при рекламация/и – П4 5%
|
|
Цена по КСС-П1-50%
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|
II.2) Описание 1
Доставка на месо, месни продукти и колбаси |
2 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15111000 15112000 15113000 15115000 15131100 15131120 15131210 15131230 15131500
|
II.2.3) Място на изпълнение BG331
гр. Варна, ул. "Петър Райчев" №35 - студентски стол | Общо 30 550 бр. продукти: месо - охладено и/или замразено, малотрайни колбаси, кайма, продукти от мляно месо, колбасарски продукти. Техническата спецификация и документацията съдържат подробна информация относно изискванията за качество, опаковка и етикиране на хранителните продукти, включени в обособената позиция. |
II.2.5) Критерии за възлагане
ДА |
Брой предложени възможни рискове при изпълнение на пoръчката – П2 40% Срок за изпълнение на доставки при спешна необходимост – П3 5% Срок за доставка при рекламация/и – П4 5%
|
|
Цена по КСС-П1-50%
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|
II.2) Описание 1
Доставка на риба и рибни продукти |
3 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15200000 15220000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG331
гр. Варна, ул. "Петър Райчев" №35 - студентски стол | Общо 1 700 бр. продукти: риба и пибни продукти, охладени и/или замразени Техническата спецификация и документацията съдържат подробна информация относно изискванията за качество, опаковка и етикиране на хранителните продукти, включени в обособената позиция. |
II.2.5) Критерии за възлагане
ДА |
Брой предложени възможни рискове при изпълнение на пoръчката – П2 40% Срок за изпълнение на доставки при спешна необходимост – П3 5% Срок за доставка при рекламация/и – П4 5%
|
|
Цена по КСС-П1-50%
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|
II.2) Описание 1
Доставка на мляко и млечни продукти |
4 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15500000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG331
гр. Варна, ул. "Петър Райчев" №35 - студентски стол | Общо 63 790 бр. мляко и млечни продукти Техническата спецификация и документацията съдържат подробна информация относно изискванията за качество, опаковка и етикиране на хранителните продукти, включени в обособената позиция. |
II.2.5) Критерии за възлагане
ДА |
Брой предложени възможни рискове при изпълнение на пoръчката – П2 40% Срок за изпълнение на доставки при спешна необходимост – П3 5% Срок за доставка при рекламация/и – П4 5%
|
|
Цена по КСС-П1-50%
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|
II.2) Описание 1
Доставка на пресни плодове и зеленчуци |
6 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 03200000 03212100 03220000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG331
гр. Варна, ул. "Петър Райчев" №35 - студентски стол | Общо 17 641 кг. пресни плодове и зеленчуци Техническата спецификация и документацията съдържат подробна информация относно изискванията за качество, опаковка и етикиране на хранителните продукти, включени в обособената позиция. |
II.2.5) Критерии за възлагане
ДА |
Брой предложени възможни рискове при изпълнение на пoръчката – П2 40% Срок за изпълнение на доставки при спешна необходимост – П3 5% Срок за доставка при рекламация/и – П4 5%
|
|
Цена по КСС-П1-50%
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|
II.2) Описание 1
Доставка на пакетирани храни |
7 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 15300000 15800000 15410000 15600000
|
II.2.3) Място на изпълнение BG331
гр. Варна, ул. "Петър Райчев" №35 - студентски стол | Общо 97 052 мерни единици (кг., бр., литър) пакетирани продукти: месо - подправки, замразени пакетирани плодове и зеленчуци, мелничарски продукти, варива, консерви, конфитюри и други различни хранителни продукти. Техническата спецификация и документацията съдържат подробна информация относно изискванията за качество, опаковка и етикиране на хранителните продукти, включени в обособената позиция. |
II.2.5) Критерии за възлагане
ДА |
Брой предложени възможни рискове при изпълнение на пoръчката – П2 40% Срок за изпълнение на доставки при спешна необходимост – П3 5% Срок за доставка при рекламация/и – П4 5%
|
|
Цена по КСС-П1-50%
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|
II.2) Описание 1
Доставка на пресни яйца |
5 |
II.2.2) Допълнителни CPV кодове 2 03142500
|
II.2.3) Място на изпълнение BG331
гр. Варна, ул. "Петър Райчев" №35 - студентски стол | Общо 25 000 бр. пресни яйца Техническата спецификация и документацията съдържат подробна информация относно изискванията за качество, опаковка и етикиране на хранителните продукти, включени в обособената позиция. |
II.2.5) Критерии за възлагане
ДА |
Брой предложени възможни рискове при изпълнение на пoръчката – П2 40% Срок за изпълнение на доставки при спешна необходимост – П3 5% Срок за доставка при рекламация/и – П4 5%
|
|
Цена по КСС-П1-50%
|
|
II.2.11) Информация относно опциите
|
II.2.13) Информация относно средства от Европейския съюз
|
|
|