00243-2016-0003
Технически редакции | ||
01.09.2016 09:19 ч. : | промяна преди публикуване | |
затвори |
Технически редакции | ||
01.09.2016 09:19 ч. : | 01/09/2016 09:15 | промяна преди публикуване |
затвори |
Технически редакции | ||
01.09.2016 09:19 ч. : | 01/09/2016 09:15 | промяна преди публикуване |
затвори |
Технически редакции | ||
01.09.2016 09:29 ч. : | промяна преди публикуване | |
затвори |
BG-София: Покупка
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СКЛЮЧЕН ДОГОВОР
Доставки
РАЗДЕЛ І: ВЪЗЛОЖИТЕЛ
Втора САГБАЛ Шейново ЕАД, ул. Шейново № 19, За: Отдел Обществени поръчки - Н.Бозаджиева, Р.Димитрова, Р.България 1504, София, Тел.: 02 9659469, E-mail: pravisti@sheynovo-ag.eu, Факс: 02 9441768
Място/места за контакт: Отдел Обществени поръчки - Н.Бозаджиева, Р.ДимитроваИнтернет адрес/и:
Адрес на профила на купувача: http://www.sheynovo-ag.eu/.
Публичноправна организация
Здравеопазване
НЕ
РАЗДЕЛ ІІ: ОБЕКТ НА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА
Предмет на настоящата открита процедура е избор на изпълнител/и за периодично повтарящи се услуги за: ПРИГОТВЯНЕ И ДОСТАВКА НА ГОТОВА ХРАНА.
Предмет на настоящата открита процедура е избор на изпълнител/и за периодично повтарящи се услуги за: ИЗВЪНГАРАНЦИОННО ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА И СТОПАНСКО ОБОРУДВАНЕ, съгласно приложената техническа спецификация Приложения № 1А, 1Б и 1В по три обособени позиции. В обособените позиции са включени групи и номенклатури, подробно описани в Техническа спецификация. Предметът на възлагане на настоящата поръчка включва изпълнението на следните дейности: Извънгаранционно техническо обслужване за абонаментни услуги и извънабонаментни услуги на повикване, Предметът на възлагане на настоящата поръчка включва приготвяне и ежедневни доставки на готова храна по диети за болнично хранене на пациенти и дежурен персонал на “Втора САГБАЛ Шейново” ЕАД (ВЪЗЛОЖИТЕЛ), съгласно приложената техническа спецификация, с цел избор на доставчик и сключване на договор при условията и реда на Закона за обществените поръчки. 2. Приготвянето и доставките на храната се договарят и извършват на базата на видове ястия по техническа спецификация. 3. Приготвените храни следва да отговарят на изискванията за количество, качество и калорийна стойност за рационално и диетично хранене в съответствие с утвърдените диети и рецептурници за болнично хранене. 4. Фактическото изпълнение на обществената поръчка се определя на базата на брой хранодни за пациентите и дежурен персонал на възложителя. 5. Договорът за приготвяне и доставка на готова храна е със срок на изпълнение 12 месеца от датата на подписване на договор за възлагане на обществена поръчка. Крайният срок за изпълнение на поръчката по изключение може да се продължи до приключване на следваща процедура за възлагане на обществена поръчка въз основа на едностранно писмено уведомление от страна на възложителя, но за не повече от 2 (два) месеца и при спазване на общата договорена стойност. 6. Ежедневният график по часове за доставка е посочен в техническите условия и договора за възлагане на обществената поръчка. Място за изпълнение – сектор „Кетеринг“ на “Втора САГБАЛ Шейново” ЕАД, гр.София ул.” Шейново” № 19.
55523000
Описание:
РАЗДЕЛ ІV ПРОЦЕДУРА
Открита
НЕ
00243-2016-0003
ДА
РАЗДЕЛ V: СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР
1
Болкан Мийл ЕООД с ЕИК 131325345, гара Лакатник, ул. Христо Ботев № 1, Р.България 2272, Лакатник, Тел.: 02 9576787, Факс: 042 253184
НЕ
РАЗДЕЛ VI: ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ
НЕ
Комисия за защита на конкуренцията, бул. Витоша № 18, Република България 1000, София, Тел.: 02 9884070, E-mail: cpcadmin@cpc.bg, Факс: 02 9807315
Интернет адрес/и:
URL: http://www.cpc.bg.
01.09.2016 г.
1.“Болкан Мийл“ ЕООД,
ПРИЛОЖЕНИЕ Г