00169-2015-0004
Технически редакции | ||
25.05.2015 10:47 ч. : | промяна преди публикуване | |
затвори |
Технически редакции | ||
25.05.2015 10:47 ч. : | 25/05/2015 10:34 | промяна преди публикуване |
затвори |
Технически редакции | ||
25.05.2015 10:47 ч. : | 25/05/2015 10:34 | промяна преди публикуване |
затвори |
Технически редакции | ||
25.05.2015 10:47 ч. : | промяна преди публикуване | |
затвори |
BG-Ловеч: 17 - Услуги на хотели и ресторанти
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СКЛЮЧЕН ДОГОВОР
Услуги
РАЗДЕЛ І: ВЪЗЛОЖИТЕЛ
Община Ловеч, ул. Търговска, За: Таня Иванова, Република България 5500, Ловеч, Тел.: 068 688251, E-mail: lovechrsk@gmail.com, Факс: 068 688280
Място/места за контакт: отдел Разходване на средства и контролИнтернет адрес/и:
Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.lovech.bg..
Адрес на профила на купувача: http://212.122.173.117:8080/ImeonWeb/frmAOP.aspx?FmPCYiznRKI%3d=HuZFqvC68%2fs%3d..
Регионален или местен орган
Друг: местно самоуправление Друго (моля пояснете): местно самоуправление
НЕ
РАЗДЕЛ ІІ: ОБЕКТ НА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА
„Приготвяне и доставяне на храна в готов вид за лицата, ползващи социални услуги от типа ”Център за настаняване от семеен тип” и „Дневен център за възрастни с тежки психически заболявания“
Приготвянето и доставянето на храна в готов вид за лицата, ползващи социални услуги от типа ЦНСТ и ДЦВТПЗ, съгласно изискванията на Наредба №6/10.08.2011 г. на МЗ и Наредба №9/16.09.2011 г. на МЗХ, Наредба №37/21.07.2009 на МЗ. Количеството храна ще се приготвя по предварително изготвено меню от лице с нужната квалификация от определения изпълнител. Готовият вид на храната трябва да е съобразен със специфичните потребности на потребителите, ползващи социалните услуги /потребители на диети, пасиране на храната, ако е необходимо, преходна храна и др./ Доставките се договорят и извършват в рамките на прогнозните количества за месеца. Фактическото изпълнение на обществената поръчка се определя на базата реално заетите места за предоставяне на социалните услуги в съответните институции и финансова обезпеченост за изпълнението на поръчката. Производството, разпределението, транспортирането и доставката на приготвената храна следва да се извършва при спазване на добрите производствени практики и санитарно-хигиенните и технологични изисквания, изискванията на БДС и рецептурника за диетично хранене за органолептични качества и количество. Предлаганите и влаганите при производството на храната продукти следва да са висококачествени, несъдържащи вредни за здравето примеси и добавки, да са в срок на годност, с добра органолептика и качество и да притежават сертификат за годност и качество, издаден от оторизиран орган. Условия за изпълнение на поръчката: 1.Седмичните примерни менюта се предлагат от изпълнителя. Същите се представят до 12:00ч. в последния раб. ден на предходната седмица. До 17:00ч. в последния раб. ден на предходната седмица възложителят утвърждава избраното меню и го предава на изпълнителя. Количеството на храната ще се приготвя по подадена заявка за броя на реално заетите места за предоставяне на социалните услуги в съответните обекти до 16:00 ч. на предходния ден. Срок на доставката, както следва: За ЦНСТ – 3 пъти дневно с транспорт на изпълнителя: Закуска – до 07:00 ч.; Обяд и следобедно подкрепително хранене - до 11:00 часа; Вечеря – до 17:30 ч. За ДЦВТПЗ - един път дневно с транспорт на изпълнителя само в работните дни от седмицата – обяд до 11:00 ч. Подходът и принципите при съставяне на менюто е подробно описан в Документацията за участие. Участникът гарантира пълна подмяна на артикулите (готовата храна) с отклонение във вкусовите качества. Стоките се доставят от изпълнителя до всеки обект на възложителя със собствен или нает транспорт. Изготвянето на дневното меню и приготвянето на храната в готов вид трябва да са съобразени с изискванията на Наредба №37/ 21.07.2009г., Наредба №6/10.08.2011 г. Хранителните продукти, които ще се използват като суровини трябва да отговарят на Наредба №9/16.09.2011г., Наредба №5/25.05.2006г., Наредба №23/19.07.2005г. Доставяната храна в готов вид задължително трябва да бъде в технологично оборудване, съобразено с изискванията за транспортиране и доставка на готови храни, с етикети на български език, които да съдържат информация за вида на ястието, производителя, качеството, датата на производство и срока на годност, начин на съхранение, партиден номер, /възможни алергени/, съгласно Наредбата за изискванията за етикирането и представянето на храните и Регламент (ЕО) № 1169/2011.
55520000, 55521200
Описание:
НЕ
РАЗДЕЛ ІV ПРОЦЕДУРА
Открита
НЕ
ДА
РАЗДЕЛ V: СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР
1
МАСТЪР - ПИК ООД, ЕИК 121855651, район Изгрев, ул. Незабравка №25, ет.4, офис 423, Република България 1113, София, Тел.: 02 9733254
НЕ
РАЗДЕЛ VI: ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ
НЕ
Комисия за защита на конкуренцията, бул. Витоша № 18, Република България 1000, София, Тел.: 02 9884070, E-mail: cpcadmin@cpc.bg, Факс: 02 9807315
Интернет адрес/и:
URL: http://www.cpc.bg.
25.05.2015 г.
"Мастър Пик" ООД, ЕИК 121855651
ПРИЛОЖЕНИЕ Г