01877-2014-0002
BG-Провадия: 17 - Услуги на хотели и ресторанти
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СКЛЮЧЕН ДОГОВОР
Услуги
РАЗДЕЛ І: ВЪЗЛОЖИТЕЛ
СОУ "Димитър Благоев" - гр. Провадия, ул. Дунав №2, За: Каменка Янкова, Република България 9200, Провадия, Тел.: 0518 42129, E-mail: sou_provadia@abv.bg
Място/места за контакт: СОУ "Димитър Благоев" - гр. ПровадияИнтернет адрес/и:
Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.souprovadia.info..
Адрес на профила на купувача: http://www.souprovadia.info/article.php?title=procurement..
Друг: училище
Образование
НЕ
РАЗДЕЛ ІІ: ОБЕКТ НА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА
„ПРИГОТВЯНЕ И ДОСТАВКА НА ГОТОВА ХРАНА ЗА ЗАКУСКА И ОБЯД ЗА ДЕЦАТА ОТ ПОДГОТВИТЕЛЕН КЛАС И УЧЕНИЦИТЕ ОТ 1-ВИ ДО VІІІ-МИ КЛАС НА СОУ "ДИМИТЪР БЛАГОЕВ” – ГР. ПРОВАДИЯ” С ДВЕ ОБОСОБЕНИ ПОЗИЦИИ: ПЪРВА ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ „ПРИГОТВЯНЕ И ДОСТАВКА НА ЗАКУСКА ЗА ДЕЦАТА ОТ ПОДГОТВИТЕЛЕН КЛАС И УЧЕНИЦИТЕ ОТ І-ВИ ДО ІV-ТИ КЛАС В СОУ "ДИМИТЪР БЛАГОЕВ” – ГР. ПРОВАДИЯ” ВТОРА ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ „ПРИГОТВЯНЕ И ДОСТАВКА НА ОБЯД ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ І-ВИ ДО VІІІ-МИ КЛАС НА СОУ "ДИМИТЪР БЛАГОЕВ" – ГР. ПРОВАДИЯ”
ПРИГОТВЯНЕ И ДОСТАВКА НА ОБЯД ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ І-ВИ ДО VІІІ-МИ КЛАС НА СОУ "ДИМИТЪР БЛАГОЕВ" – ГР. ПРОВАДИЯ - ници от V-ти до VІІІ-ми клас. Всеки обяд трябва да съдържа минимум следните компоненти: - първо ястие: супа - най-малко два пъти седмично следва да се предлага супа със съдържание на месо или месни продукти; - второ ястие: основно ястие - готвено, печено, скара, придружено с гарнитура или салата (спрямо сезона) – допустимо е най-много два пъти седмично да се предлага постно ястие; - питка - най-малко два пъти седмично следва да бъде предоставяна пълнозърнеста питка. Доставяната храна трябва да отговаря на следните изисквания: 1.1. Да е висококачествена, пълноценна и безопасна, като отговаря на всички изисквания на националното и европейското законодателство в тази насока; 1.2. Да се приготвя в обекти, регистрирани по чл. 12 от Закона за храните; 1.3. Да е приготвена от хранителни продукти, които отговарят на изискванията, предвидени в Закона за храните и свързаните с него подзаконови нормативни актове; 1.4. Да отговаря на изискванията, посочени в Наредба № 37/21.07.2009 на Министерство на здравеопазването за здравословното хранене на учениците; 1.5. Да отговаря на изискванията, посочени в Наредба № 9/16.09.2011 г. на Министерство на земеделието и храните за специфичните изисквания към безопасността и качеството на храните, предлагани в детските заведения и училищата; 1.6. Да отговаря на изискванията, посочени в Наредба № 23/19.07.2005 г. за физиологичните норми за хранене на населението на Министерство на здравеопазването; 1.7. Да отговаря на изискванията на Наредба № 5 за хигиената на храните от 25.05.2006 на Министерство на земеделието и храните. 1.8. Доставяната храна следва да бъде приготвяна съгласно сборника рецепти за ученическо столово хранене, издателство Техника, 2012 г., одобрен с писмо № 74-01-73/28.06.2012 г. на МЗ и да се спазват изискванията за съответната възрастова група на учениците.
55520000, 55524000
Описание:
НЕ
РАЗДЕЛ ІV ПРОЦЕДУРА
Открита
НЕ
ОП - 3 - 2014
ДА
РАЗДЕЛ V: СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР
2
"Наше село" ЕООД, ЕИК 202271568, ул. Петко Стайнов №12, вх.11, ет.3, ап.10, Република България 9000, Варна, Тел.: 0877 660888
НЕ
РАЗДЕЛ VI: ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ
Финансирането на поръчката по Втора обособена позиция за периода от момента на подписване на договора до 31.05.2015 година ще се извършва по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", проект "Подобряване на качеството на образованието в средишните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес".
Комисия за защита на конкуренцията, бул. Витоша № 18, Република България 1000, София, Тел.: 02 9884070, E-mail: cpcadmin@cpc.bg, Факс: 02 9807315
Интернет адрес/и:
URL: http://www.cpc.bg.
чл.120 от ЗОП
30.01.2015 г.
Подали оферти по Втора обособена позиция: 1. "Наше село" ЕООД, ЕИК 202271568; 2. "Чир Голдън Рест" ЕАД, ЕИК 103563108
ПРИЛОЖЕНИЕ Г