02332-2014-0005
Технически редакции | ||
19.09.2014 11:49 ч. : | промяна преди публикуване | |
затвори |
Технически редакции | ||
19.09.2014 11:49 ч. : | 19/09/2014 11:40 | промяна преди публикуване |
затвори |
Технически редакции | ||
19.09.2014 11:49 ч. : | 19/09/2014 11:40 | промяна преди публикуване |
затвори |
Технически редакции | ||
19.09.2014 11:49 ч. : | промяна преди публикуване | |
затвори |
Технически редакции | ||
19.09.2014 11:49 ч. : | промяна преди публикуване | |
затвори |
BG-Свиленград: Покупка
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СКЛЮЧЕН ДОГОВОР
Доставки
РАЗДЕЛ І: ВЪЗЛОЖИТЕЛ
І ОУ " Иван Вазов", ул." Климент Охридси №2, За: Цонка Стефанова, България 6500, Свиленград, Тел.: 0379 71923, E-mail: i_ vazov@abv.bg, Факс: 0379 71924
Място/места за контакт: І ОУ " Иван Вазов"Публичноправна организация
Образование
НЕ
РАЗДЕЛ ІІ: ОБЕКТ НА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА
Доставка на готова храна в готов за консумация вид за учениците на І ОУ " Иван Вазов" Свиленград по обособени позиции както следва : По първа обособена позиция -"Доставка на готова храна тип "закуска " в индивидуална опаковка за учениците от І до ІV клас на І ОУ " Иван Вазов" Свиленград,ІІ- ра обособена позиция " Доставка на готова храна тип" обяд " за учениците от І до VІІІ клас на І ОУ " Иван Вазов" Свиленград на целодневна организация на учебния процес".
доставка на готова храна в готов за консумация вид за учениците на І ОУ " Иван Вазов" Свиленград по обособени позиции както следва : По първа обособена позиция -"Доставка на готова храна тип "закуска " в индивидуална опаковка за учениците от І до ІV клас на І ОУ " Иван Вазов" Свиленград -прогнозен брой ученици 349,ІІ- ра обособена позиция " Доставка на готова храна тип" обяд " за учениците от І до VІІІ клас на І ОУ " Иван Вазов" Свиленград на целодневна организация на учебния процес"включени в проект BG051PO001-3.1.06, »Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес“.Прогнозен брой ученици - 229.
15894210
Описание:
НЕ
РАЗДЕЛ ІV ПРОЦЕДУРА
Открита
НЕ
ДА
РАЗДЕЛ V: СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР
1
" Векос-2009"ЕООД ЕИК200532368, ул."Радул Милков" №38, България 6500, Свиленград, Тел.: 0886 530999
НЕ
2
ЕТ " Тано - Николай Траилов", ул." Бяло море"№31 ЕИК126634482, България 6300, Хасково, Тел.: 0889 722276
НЕ
РАЗДЕЛ VI: ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ
ПроектBG051PO001-3.1.06"Подобряване качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес".
Изборът на Изпълнител ще бъде: По І -ва обособена позиция класирането ще е по най- ниска предложена цена без ДДС за доставка на закуска на едно лице на ден от участник в процедурата . Задължителни изисквания: Цената на закуската на един ученик на ден да не надвишава 0,33 лв.без ДДС и 0,40 лв. с ДДС. За ІІ-ра обособена позиция класирането ще е на база- икономически най-изгодна оферта. Методиката и показателите за оценка по втора обособена позиция е следната: КО= К1+К2 К- комплексна оценка К1-Ценова част К2- Време за реакция след рекламация на храната Където. 1.ЦЕНОВА ЧАСТ- К1- тежест 90точки. Изчислява се по формулата К1=Ц средна мин. : Ц средна на участник Х 90 Средната цена на участник/Ц средна на участник/- се изчислява като се съберат предложените цени от участника за едно лице за един храноден за всички позиции от ценовата оферта и се раздели на броя на позициите , а именно: Ц средна на участник = Ц1+Ц2+Ц3+Ц4+Ц5+Ц6+Ц7+Ц8:8, а именно Ц1- предложена цена от участник за едно лице на ден за храноден(обяд) за основно ястие постно, плюс хляб и десерт Ц2-предложена цена от участник за едно лице на ден за храноден(обяд) за основно готвено ястие с пилешко месо плюс хляб и десерт Ц3- предложена цена от участник за едно лице на ден за храноден(обяд) за основно готвено ястие с телешко месо плюс хляб и десерт Ц4-предложена цена от участник за едно лице на ден за храноден(обяд) за основно ястие от риба с гарнитура плюс хляб и десерт Ц5-предложена цена от участник за едно лице на ден за храноден(обяд) за основно готвено ястие със свинско месо плюс хляб и десерт Ц6-предложена цена от участник за едно лице на ден за храноден(обяд) за основно готвено ястие с кайма плюс хляб и десерт Ц7-предложена цена от участник за едно лице на ден за храноден(обяд) за основно ястие от скара с гарнитура /свинско месо или кайма/ плюс хляб и десерт Ц8-предложена цена от участник за едно лице на ден за храноден(обяд) за основно ястие от скара с гарнитура /пилешко месо/ плюс хляб и десерт Минимална средна цена на участник/Цср.минимална/- е най ниската средна цена предложена от участник./Сравняват се предложените средни цени от всички участници и се избира тази с най- ниска стойност/. Средната цена за едно лице на ден за храноден(обяд) за основно ястие плюс хляб и десерт не трябва да надвишава 2,20лв. без ДДС и 2.64 лв. с ДДС. ВРЕМЕ ЗА РЕАКЦИЯ СЛЕД РЕКЛАМАЦИЯ НА ДОСТАВКАТА – 10 точки Изчислява се по формулата : К2=Вр.реак.мин : Вр.реак.участник Х10 Вр.реак.мин- е най-краткото време за реакция/ в мин/в случай на рекламация на доставената храна и замяната и с друга от участник в процедурата. Вр.реак. участник – е предложения от съответния участник срок за реакция/в мин/в случай на рекламация на доставената храна и замяната и с друга. Задължително изискване: Максималното време за реакция след рекламация на доставената храна не трябва да бъде повече от 90 минуги .
Комисия за защита на конкуренцията, бул. Витоша № 18, Република България 1000, София, Тел.: 02 9884070, E-mail: cpcadmin@cpc.bg, Факс: 02 9807315
Интернет адрес/и:
URL: http://www.cpc.bg.
Комисия за защита на конкуренцията, бул." Витоша"№18, РБългария 1000, София, Тел.: 02 9884070, E-mail: cpcadmin@cpc.bg
Интернет адрес/и:
URL: httt: www.cpc.bg.
19.09.2014 г.
ПРИЛОЖЕНИЕ Г