Версия за печат

00169-2014-0007

BG-гр. Ловеч: 27 - Други услуги

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СКЛЮЧЕН ДОГОВОР

Услуги

РАЗДЕЛ І: ВЪЗЛОЖИТЕЛ

I.1) Наименование, адреси и лица за контакт

Община Ловеч, ул. "Търговска" №22, За: Евдокия Попова, Република България 5500, гр. Ловеч, Тел.: 068 688251, E-mail: obshtina@lovech.bg, Факс: 068 688280

Място/места за контакт: Общинска администрация Ловеч

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.lovech.bg.

Адрес на профила на купувача: www.lovech.bg.

I.2) Вид на възложителя и основна/и дейност/и

Регионален или местен орган

Основна/и дейност/и на възложителя

Друг: Местно самоуправлениеДруго (моля пояснете): Местно самоуправление

Възложителят възлага обществена/и поръчка/и от името на друг/и възложител/и

НЕ

РАЗДЕЛ ІІ: ОБЕКТ НА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА

II.1) Описание
II.1.2) Обект на поръчката и място на изпълнение на строителството, доставката или услугата
Услуги
Категория услуга: 27
Публикуване на информацията: ДА
Място на изпълнение: гр. Ловеч - ЦНСТ и ЗЖ
Код NUTS: BG315
ІІ.1.4) Кратко описание на договора/споразумението - предмет и количество

”Приготвяне и доставяне на храна в готов вид за лицата, ползващи социална услуга по проект ”Нови възможности за деца и младежи с увреждания в Община Ловеч чрез предоставяне на социални услуги от резидентен тип” При съставяне на целодневно меню трябва да се спазва следният ред на изготвянето му: Първо - сутрешната закуска; Второ - обедното меню; Трето - подкрепителната закуска след обяд; Четвърто - вечеря. Ободряваща/тонизираща напитка. Принципи при съставяне на сутрешна закуска: • Основен компонент: Сандвич; овесени ядки (мюсли), зърнени разновидности, шарена закуска (с млечни, яйчени, месни, зеленчукови съставки); баница с различни плънки; макаронени изделия, солен кейк и др. • Напитка/кисело мляко/зеленчук Напитка: прясно мляко; айрян; чай; натурален сок – плодов, зеленчуков, плодово-зеленчуков, фреш и др. Кисело мляко Зеленчук Принципи при съставяне на меню за обяд: По традиция обедното хранене включва • Супа • Основно ястие • Десерт При основни ястия, включващи месо, е възможно супата да бъде заменена с напитка (млечна или плодова). Безмесните дни трябва да включват риба, млечно-яйчени ястия, бобови храни (боб, леща, нахут, грах). Задължителна добавка: зеленчукова салата или гарнитура. Десертите е препоръчително да са на плодова/млечна основа. Ако обядът е пица със зеленчуци, млечни продукти, постно месо, същата се комбинира с млечна или плодова напитка. Принципи при съставяне на следобедна подкрепителна закуска: • Основен компонент: Палачинка, баница със сирене (тиква) зеленчук, млечна баница, козунак, кейк, десерти на млечна, зърнена или плодова база, сандвич • Напитка (плод) ядки Напитка: млечен/плодов шейк; айрян; плодов айрян; натурален сок, фреш Принципи при съставяне на меню за вечеря: • Основно ястие Спагети; постен гювеч; омлет; пица; зеленчукови ястия със сирене; риба; ястия с бобови храни; пилешко месо. Ако основното ястие не съдържа зеленчукова компонента, задължително е да се включи салата от сезонни зеленчуци. • Десерт/напитка Мляко (кисело или прясно); плод; десерт на плодова/млечна база; млечно/плодова напитка. Ободряващи/тонизиращи напитки – билков/черен чай, кафе и кока-кола, като се редуват по избор.

ІІ.1.5) Код съгласно Класификатора на ОП (CPV)

55520000

Описание:

Услуги на заведения за приготвяне и доставяне на храна


II.2) Обща крайна стойност на договора/ите
ІІ.2.1) Обща стойност на договора/ите
Стойност
96398 BGN с ДДС 20%

РАЗДЕЛ ІV ПРОЦЕДУРА

ІV.1) Вид процедура
ІV.1.1) Вид процедура

Открита

ІV.2) Критерии за оценка на офертите
ІV.2.1) Критерии за оценка на офертите
Икономически най-изгодна оферта с оглед на:
Показател: Срок от приготвянето до доставянето на готовата храна до съответното социално заведение ; ; тежест: 20
Показател: Време за реакция при рекламация ; тежест: 20
Показател: Финансовата оценка ; тежест: 60
ІV.2.2) Използван е електронен търг

НЕ


IV.3) Административна информация
ІV.3.2) Предишни публикации, свързани със същата поръчка

ДА

Обявление за обществена поръчка
Номер на обявлението в ДВ 586583 от 19.02.2014 г. 

РАЗДЕЛ V: СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР

ДОГОВОР № История C001-U-05 История / Обособена позиция №: / Заглавие:"Приготвяне и доставка на храна в готов вид за лицата, ползващи социална услуга по проект "Нови възможности за деца и младежи с увреждания в Община Ловеч чрез предоставяне на социални услуги от резидентен тип"
V.1) Дата на сключване договора
13.05.2014 г. 
V.1.1) Дата на решението за възлагане на поръчката
04.04.2014 г. 
V.2) Брой на получените оферти

1

V.3) Наименование и адрес на изпълнителя

"МАСТЪР-ПИК" ООД, ЕИК 121855651, Парк-хотел "Москва", ул. "Незабравка" №25, ет.3, офис 305, Република България 1113, гр. София, Тел.: 02 9733254

V.4) Информация за стойността на договора
Крайна обща стойност на договора
Стойност 96398 BGN с ДДС 20%
V.5) При изпълнение на договора ще участват подизпълнители

НЕ


РАЗДЕЛ VI: ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

VI.1) Поръчка е свързана с проект и/или програма, които са финансирани от фондове на ЕС

”Приготвяне и доставяне на храна в готов вид за лицата, ползващи социална услуга по проект ”Нови възможности за деца и младежи с увреждания в Община Ловеч чрез предоставяне на социални услуги от резидентен тип” за реализиране на дейност 5 „Предоставяне на социалната услуга в три „Центъра за настаняване от семеен тип“ за деца с увреждания“ и дейност 6 „Предоставяне на социалната услуга „Защитено жилище“в частта по отношение осигуряване на храната, в рамките на проект „Нови възможности за деца и младежи с увреждания в Община Ловеч чрез предоставяне на социални услуги от резидентен тип”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз“.

VI.3) Процедури по обжалване
VI.3.1) Орган, който отговаря за процедурите по обжалване

Комисия за защита на конкуренцията, бул. Витоша № 18, Република България 1000, София, Тел.: 02 9884070, E-mail: cpcadmin@cpc.bg, Факс: 02 9807315

Интернет адрес/и:

URL: http://www.cpc.bg.

VI.4) Дата на изпращане на настоящата информация за сключен договор

14.05.2014 г. 


ПРИЛОЖЕНИЕ Г

Информация за сключен договор