00169-2014-0007
Технически редакции | ||
14.05.2014 10:12 ч. : | промяна преди публикуване | |
затвори |
Технически редакции | ||
14.05.2014 10:12 ч. : | 14/05/2014 09:46 | промяна преди публикуване |
затвори |
Технически редакции | ||
14.05.2014 10:12 ч. : | 14/05/2014 09:46 | промяна преди публикуване |
затвори |
Технически редакции | ||
14.04.2015 13:15 ч. : | служебно вписване | |
затвори |
Технически редакции | ||
14.05.2014 10:12 ч. : | промяна преди публикуване | |
затвори |
Технически редакции | ||
14.04.2015 13:13 ч. : | С0001-U-05 | служебно вписване |
затвори |
BG-гр. Ловеч: 27 - Други услуги
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СКЛЮЧЕН ДОГОВОР
Услуги
РАЗДЕЛ І: ВЪЗЛОЖИТЕЛ
Община Ловеч, ул. "Търговска" №22, За: Евдокия Попова, Република България 5500, гр. Ловеч, Тел.: 068 688251, E-mail: obshtina@lovech.bg, Факс: 068 688280
Място/места за контакт: Общинска администрация ЛовечИнтернет адрес/и:
Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.lovech.bg.
Адрес на профила на купувача: www.lovech.bg.
Регионален или местен орган
Друг: Местно самоуправлениеДруго (моля пояснете): Местно самоуправление
НЕ
РАЗДЕЛ ІІ: ОБЕКТ НА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА
”Приготвяне и доставяне на храна в готов вид за лицата, ползващи социална услуга по проект ”Нови възможности за деца и младежи с увреждания в Община Ловеч чрез предоставяне на социални услуги от резидентен тип” При съставяне на целодневно меню трябва да се спазва следният ред на изготвянето му: Първо - сутрешната закуска; Второ - обедното меню; Трето - подкрепителната закуска след обяд; Четвърто - вечеря. Ободряваща/тонизираща напитка. Принципи при съставяне на сутрешна закуска: • Основен компонент: Сандвич; овесени ядки (мюсли), зърнени разновидности, шарена закуска (с млечни, яйчени, месни, зеленчукови съставки); баница с различни плънки; макаронени изделия, солен кейк и др. • Напитка/кисело мляко/зеленчук Напитка: прясно мляко; айрян; чай; натурален сок – плодов, зеленчуков, плодово-зеленчуков, фреш и др. Кисело мляко Зеленчук Принципи при съставяне на меню за обяд: По традиция обедното хранене включва • Супа • Основно ястие • Десерт При основни ястия, включващи месо, е възможно супата да бъде заменена с напитка (млечна или плодова). Безмесните дни трябва да включват риба, млечно-яйчени ястия, бобови храни (боб, леща, нахут, грах). Задължителна добавка: зеленчукова салата или гарнитура. Десертите е препоръчително да са на плодова/млечна основа. Ако обядът е пица със зеленчуци, млечни продукти, постно месо, същата се комбинира с млечна или плодова напитка. Принципи при съставяне на следобедна подкрепителна закуска: • Основен компонент: Палачинка, баница със сирене (тиква) зеленчук, млечна баница, козунак, кейк, десерти на млечна, зърнена или плодова база, сандвич • Напитка (плод) ядки Напитка: млечен/плодов шейк; айрян; плодов айрян; натурален сок, фреш Принципи при съставяне на меню за вечеря: • Основно ястие Спагети; постен гювеч; омлет; пица; зеленчукови ястия със сирене; риба; ястия с бобови храни; пилешко месо. Ако основното ястие не съдържа зеленчукова компонента, задължително е да се включи салата от сезонни зеленчуци. • Десерт/напитка Мляко (кисело или прясно); плод; десерт на плодова/млечна база; млечно/плодова напитка. Ободряващи/тонизиращи напитки – билков/черен чай, кафе и кока-кола, като се редуват по избор.
55520000
Описание:
РАЗДЕЛ ІV ПРОЦЕДУРА
Открита
НЕ
ДА
РАЗДЕЛ V: СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР
Технически редакции | ||
14.04.2015 13:13 ч. : | С0001-U-05 | служебно вписване |
затвори |
1
"МАСТЪР-ПИК" ООД, ЕИК 121855651, Парк-хотел "Москва", ул. "Незабравка" №25, ет.3, офис 305, Република България 1113, гр. София, Тел.: 02 9733254
НЕ
РАЗДЕЛ VI: ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ
”Приготвяне и доставяне на храна в готов вид за лицата, ползващи социална услуга по проект ”Нови възможности за деца и младежи с увреждания в Община Ловеч чрез предоставяне на социални услуги от резидентен тип” за реализиране на дейност 5 „Предоставяне на социалната услуга в три „Центъра за настаняване от семеен тип“ за деца с увреждания“ и дейност 6 „Предоставяне на социалната услуга „Защитено жилище“в частта по отношение осигуряване на храната, в рамките на проект „Нови възможности за деца и младежи с увреждания в Община Ловеч чрез предоставяне на социални услуги от резидентен тип”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз“.
Комисия за защита на конкуренцията, бул. Витоша № 18, Република България 1000, София, Тел.: 02 9884070, E-mail: cpcadmin@cpc.bg, Факс: 02 9807315
Интернет адрес/и:
URL: http://www.cpc.bg.
14.05.2014 г.
ПРИЛОЖЕНИЕ Г