00360-2013-0005
Технически редакции | ||
28.02.2014 13:44 ч. : | промяна преди публикуване | |
затвори |
Технически редакции | ||
28.02.2014 13:44 ч. : | 2014 | промяна преди публикуване |
затвори |
Технически редакции | ||
28.02.2014 13:44 ч. : | 28/02/2014 13:24 | промяна преди публикуване |
затвори |
Технически редакции | ||
28.02.2014 13:44 ч. : | 28/02/2014 13:24 | промяна преди публикуване |
затвори |
Технически редакции | ||
28.02.2014 13:45 ч. : | промяна преди публикуване | |
затвори |
BG-София: 27 - Други услуги
Услуги
УМБАЛ "Александровска" ЕАД, ул."Св.Георги Софийски" №1, За: Зоя Катерска - началник "Обществени поръчки", Р България 1431, София, Тел.: 02 9230579, E-mail: umbal.alexandrovska@gmail.com, Факс: 02 9230646
Място/места за контакт: Отдел "Обществени поръчки"Интернет адрес/и:
Основен адрес на възлагащия орган: www.alexandrovska.com.
Публичноправна организация
Здравеопазване
НЕ
„Приготвяне и доставка на готова храна за пациентите и дежурния персонал" в УМБАЛ “Александровска” ЕАД”
Обществената поръчка включва: 1. Ежедневно приготвяне и доставяне на храна за пациентите на лечебното заведение - броят на пациентите за деня е между 450 и 650. Приблизителният брой на хранодните за 1 година е 200 000. Приготвената храна ще се доставя в индивидуални опаковки;2.Ежедневно приготвяне и доставяне на храна за дежурния персонал на лечебното заведение - персонал, който получава ежедневно храна , разпределен както следва: в делнични дни - обяд - до 10 човека, вечеря – до 80 човека; в почивни и празнични дни - обяд и вечеря - до 80 човека. Приготвената храна ще се доставя в таблетна форма;3.Доставка на готови храни: кисело мляко; прясно мляко; колбаси; сирене; кашкавал; извара; топено сир 80 човека;3.Доставка на готови храни:- кисело мляко, прясно мляко, колбаси, сирене, кашкавал, извара, топено сирене, лютеница, хляб. Среднодневното разпределение на тежестта на отделните диети е посочено в документацията за участие. Храната се приготовлява съгласно приложените варианти на групови и при необходимост - по допълнително изработваните през периода на изпълнение на поръчката варианти на други групови и индивидуални диетични режими. Хранителните режими за дежурния персонал се изготвят и съгласуват с изпълнителя след подписване на договора.Заявката на необходимата за следващия ден готова храна се предоставя на изпълнителя по договора по клиники и варианти на диети в срокове, посочени в документацията. Производството, разпределението, пакетирането, таблетирането, транспортирането и доставката на приготвената храна следва да се извършва при спазване на добрите производствени практики и санитарно-хигиенните и технологични изисквания, изискванията на БДС и рецептурника за диетично хранене за органолептични качества и количество. Предлаганите и влаганите при производството на храната продукти следва да са висококачествени, несъдържащи вредни за здравето примеси и добавки, да са в срок на годност, с добра органолептика и качество и да притежават сертификат за годност и качество, издаден от оторизиран орган. При използване на допълнителни материали - фолио, чаши, торбички за еднократна употреба, таблети и др за пакетиране на храни и напитки, същите трябва да притежават сертификат за годност и качество. Храната се доставя със собствен специализиран транспорт на фирмата, отговарящ на изискванията на Закона за храните до клиниките и отделения, вкл. до етажа, на който са разположени. За транспорта на храната се използват минимум две транспортни средства. Доставките се извършват три пъти дневно – за закуска, обяд и вечеря съгласно график.
55520000
Описание:
Открита
НЕ
ДА
22.07.2013 г.
3
ПАРТИ ФУУД ДЗЗД и ЕИК: 120556183, ул.„Хаджи Иван Бечев” № 1, Р България 4700, Смолян, Тел.: 02 4219165, Факс: 02 4219167
НЕ
НЕ
Комисия за защита на конкуренцията, бул. Витоша № 18, Република България 1000, София, Тел.: 02 9884070, E-mail: cpcadmin@cpc.bg, Факс: 02 9807315
Интернет адрес/и:
URL: http://www.cpc.bg.
28.02.2014 г.