02044-2012-0001
BG-гр. Септември: Покупка
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СКЛЮЧЕН ДОГОВОР
Доставки
РАЗДЕЛ І: ВЪЗЛОЖИТЕЛ
СОУ "Христо Ботев" град Септември, бул. "България" № 42, За: Янка Борисова Кметска, Република България 4490, гр. Септември, Тел.: 03561 2134, E-mail: hrbotev_sp@abv.bg
Място/места за контакт: Янка Борисова КметскаПубличноправна организация
Образование
НЕ
РАЗДЕЛ ІІ: ОБЕКТ НА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА
"Приготвяне и доставка на закуски на учениците от 1-ви до 4-ти клас на училище СОУ "Христо Ботев" гр.Септември"
Договорът е за приготвяне на закуски на учениците от 1-ви до 4-ти клас на училище СОУ "Христо Ботев" гр. Септември и ежедневното й доставяне в училището.
15000000
Описание:
НЕ
РАЗДЕЛ ІV ПРОЦЕДУРА
Открита
НЕ
ДА
РАЗДЕЛ V: СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР
1
ЕТ "МАРГАРИТА КОМЕРС-МАРГАРИТА ВЕЛИЧКОВА" ЕИК BG 112011692, УЛ. "ЧЕТВЪРТА" № 7, РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ 4489, С.ЛОЗЕН, Тел.: 0899 826310
НЕ
РАЗДЕЛ VI: ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ
НЕ
ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ХРАНИТЕ И ДОСТАВКИТЕ І. Доставяната храна трябва да отговаря на следните изисквания: 1. Да е висококачествена, пълноценна,безопасна и топла, като отговаря на всички изисквания на националното и европейското законодателство в тази насока; 2. Да се приготвя в обекти, регистрирани по чл. 12 от Закона за храните; 3. Да е приготвена от хранителни продукти, които отговарят на изискванията, предвидени в Закона за храните и свързаните с него подзаконови нормативни актове; 4. Да отговаря на изискванията, посочени в Наредба № 37/21.07.2009 на Министерство на здравеопазването за здравословното хранене на учениците; 5. Да отговаря на изискванията, посочени в Наредба № 9/16.09.2011 г. на Министерство на земеделието и храните за специфичните изисквания към безопасността и качеството на храните, предлагани в детските заведения и училищата; 6. Да отговаря на изискванията, посочени в Наредба № 23/19.07.2005 г. за физиологичните норми за хранене на населението на Министерство на здравеопазването; 7. Да отговаря на изискванията на Наредба № 5 за хигиената на храните от 25.05.2006 на Министерство на земеделието и храните. 8. Доставяната храна следва да бъде приготвяна съгласно сборника рецепти за ученическо столово хранене, издателство Техника, 2012 г., одобрен с писмо № 74-01-73/28.06.2012 г. на МЗ и да се спазват изискванията за съответната възрастова група на учениците. 9. По Обособена позиция 1” Приготвяне и доставка на закуски на учениците от 1-ви до 4-ти клас на училище СОУ’Христо Ботев” гр.Септември „–Всяка закуска трябва да съдържа закуска или плод. ІІ. Доставки. По обособена позиция 1” Приготвяне и доставка на закуски на учениците от 1-ви до 4-ти клас на училище СОУ’Христо Ботев” гр.Септември”: Участникът , определен за изпълнител, трябва да приготвя и ежедневно доставя закуската на следния адрес : гр. Септември, обл. Пазарджик, бул.”България” № 42, между 7:00 и 8:00 часа.
Комисия за защита на конкуренцията, бул. Витоша № 18, Република България 1000, София, Тел.: 02 9884070, E-mail: cpcadmin@cpc.bg, Факс: 02 9807315
Интернет адрес/и:
URL: http://www.cpc.bg.
11.01.2013 г.
ПРИЛОЖЕНИЕ Г