Версия за печат

00909-2010-0001

BG-Варна: 17 - Услуги на хотели и ресторанти

ОБЯВЛЕНИЕ ЗА ВЪЗЛОЖЕНА ПОРЪЧКА

Услуги

РАЗДЕЛ І: ВЪЗЛАГАЩ ОРГАН

I.1) Наименование, адреси и място/места за контакт

Висше военноморско училище "Н.Й.Вапцаров", ул."Васил Друмев", No:73, За: k-н II р. Димитър Стаменов, България 9026, Варна, Тел.: 052 552237, E-mail: info@naval-acad.bg, Факс: 052 303163

Място/места за контакт: ВВМУ

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.naval-acad.bg.

I.2) Вид на възлагащия орган и основна дейност или дейности

публичноправна организация

Основна/и дейност/и на възложителя

Отбрана
Образование

Възлагащият орган извършва покупка от името на други възлагащи органи

НЕ

РАЗДЕЛ ІІ: ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА

II.1) Описание
II.1.1) Заглавие на поръчката, предоставено от възлагащия орган

Фирмено хранене на личния състав, курсанти и студенти на ВВМУ "Н.Й.Вапцаров"

II.1.2) Вид на поръчката и място на изпълнение на строителството, място на доставката или място на предоставяне на услугите
Услуги
Категория услуга: 17
Публикуване на информацията: ДА
Основна площадка или място на изпълнение на строителството, място на доставката или място на предоставяне на услугите: ВВМУ "Н.Й.Вапцаров"
Код NUTS: BG331
ІІ.1.4) Кратко описание на поръчката или покупката/ите

Приготвяне в хранителния блок на ВВМУ и раздаване на ястия за ежедневно хранене на дежурните военнослужещи и курсанти, три пъти на ден при уточнени вид, енергийни стойности и стойности на храноден, съгласно министерски заповеди и същевременно хранене срещу заплащане на военнослужещи, цивилни служители и студенти и заплащане на режийните разходи от ВВМУ.

ІІ.1.5) Общ терминологичен речник (CPV)

55320000

Описание:

Услуги по предлагане на храни за консумация

ІІ.1.6) Поръчка, обхваната от Споразумението за държавни поръчки (GPA)

НЕ


II.2) Обща крайна стойност на поръчката/ите
ІІ.2.1) Обща крайна стойност на поръчката/ите
Стойност
0 BGN с ДДС 20%
Най-ниска оферта: 1.49, Най-висока оферта: 3.09 BGN с ДДС 20%

РАЗДЕЛ ІV ПРОЦЕДУРА

ІV.1) Вид процедура
ІV.1.1) Вид процедура

Открита

ІV.2) Критерии за възлагане
ІV.2.1) Критерии за възлагане
Икономически най-изгодна оферта с оглед на:
Показател: най-ниска предложена цена на режийни разходи; тежест: 70%
Показател: средства за безвъзмездно подобряване материалната база на възложителя; тежест: 20%
Показател: най-изгодни за възложителя условия за плащане; тежест: 5%
Показател: разнообразие (брой) менюта предложени от кандидата за закуска, обяд и вечеря; тежест: 5%
ІV.2.2) Използван е електронен търг

НЕ


IV.3) Административна информация

РАЗДЕЛ V: ВЪЗЛАГАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Поръчка (Договор) №: 850 / Обособена позиция №: / Заглавие:Фирмено хранене на личния състав, курсанти и студенти на ВВМУ
V.1) Дата на решението за възлагане на поръчката

29.04.2010 г. 

V.2) Брой на получените оферти

5

V.3) Наименование и адреси на икономическия оператор, в чиято полза е взето решението за възлагане на поръчката

"Залива 47 - СП"АД, гр.Варна, жк."Младост", бл.139, вх.4, ет.4, ап.82, България 9000, Варна, Тел.: 052 601808, E-mail: zaliva47_sp@abv.bg, Факс: 052 600827

URL: www.zaliva47.eu.

V.4) Информация за стойността на поръчката
Първоначална обща прогнозна стойност на поръчката
Стойност: 2608042.4 BGN с ДДС 20%
Обща крайна стойност на поръчката
Стойност: 0 BGN с ДДС 20%
Обща крайна стойност на поръчката
Най-ниска оферта: 1.49, Най-висока оферта: 3.09 BGN с ДДС 20%
В брой месеци: 48
V.5) Има възможност поръчката да бъде възложена на подизпълнители

НЕ


РАЗДЕЛ VI: ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

VI.1) Поръчка във връзка с проект и/или програма, които са финансирани от общностни фондове

НЕ

VI.3) Процедури по обжалване
VI.3.1) Орган, който отговаря за процедурите по обжалване

Комисия за защита на конкуренцията, бул. Витоша № 18, Република България 1000, София, Тел.: 02 9884070, E-mail: cpcadmin@cpc.bg, Факс: 02 9807315

Интернет адрес/и:

URL: http://www.cpc.bg.

VI.4) Дата на изпращане на настоящото обявление

31.05.2010 г. 


ПРИЛОЖЕНИЕ Г

ОСНОВАНИЯ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ПОРЪЧКАТА НА ДОГОВАРЯНЕ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПУБЛИКУВАНЕ НА ОБЯВЛЕНИЕ В ОФИЦИАЛЕН ВЕСТНИК НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ