| РАЗДЕЛ II - Приготвяна и доставяне на готова кухненска продукция |
II.1) Наименование на поръчката, дадено от възложителя
|
Приготвяна и доставяне на готова кухненска продукция |
|
II.2) Номенклатура
II.2.1) Код съгласно номенклатурата на Класификатора на обществените поръчки
|
Основен речник |
Допълнителен речник (в приложимите случаи) |
Основен обект |
55520000 |
|
|
|
II.2.3) Вид на поръчката за услуги
|
Категория на услугата : 17 - Услуги на хотели и ресторанти |
|
II.3) За всяка от категориите услуги - описание и обща стойност/За всяка от категориите доставки - описание и количество или обща стойност
|
До 200 000 лева за болнична храна, безплатна предпазна храна, храна за дежурен персонал и оперативни закуски. |
|
II.5) Друга информация (когато е приложима)
| Решение/Заповед №........../дд.мм.гг. за откриване на процедурата |
|