00072-2016-0017
Технически редакции | ||
![]() |
||
19.07.2016 15:45 ч. : | промяна преди публикуване | |
![]() |
||
затвори |
Технически редакции | ||
![]() |
||
19.07.2016 15:45 ч. : | 19/07/2016 15:36 | промяна преди публикуване |
![]() |
||
затвори |
Технически редакции | ||
![]() |
||
19.07.2016 15:45 ч. : | 19/07/2016 15:36 | промяна преди публикуване |
![]() |
||
затвори |
BG-Карлово:
Решение за откриване на процедура
І: Възложител
Публичен
BG421, Община Карлово, ул. Петко СЪбев № 1, За: Николай Колев, България 4300, Карлово, Тел.: 0335 54586, E-mail: n.kolev@karlovo.bg, Факс: 0335 54581
Интернет адрес/и:
Основен адрес (URL): www.karlovo.bg.
Адрес на профила на купувача (URL): http://www.karlovo.bg/index.php?option=com_content&Itemid=590&catid=91&id=3651&lang=bg&view=article.
Регионален или местен орган
Обществени услуги
ІI: Откриване
Откривам процедура
за възлагане на обществена поръчка
НЕ
Публично състезание
IІI: Правно основание
IV: Поръчка
„Приготвяне и доставка на храна по обособени позиции: Обособена позиция № 1: „Приготвяне на храна за настанените в дом за възрастни хора с умствена изостаналост (ДВХУИ), гр. Баня, община Карлово”; Обособена позиция № 2: „Приготвяне и доставка на храна за домашен социален патронаж (ДСП) в община Карлово”.
За Обособена позиция № 1: Услугата включва ежедневно приготвяне на закуска, обяд и вечеря. Сутрин – закуска; Обяд – супа, основно ястие и десерт. Основното ястие от обедното меню се приготвя в два варианта; Вечеря – основно ястие и десерт. При спазване на следните основни изисквания към дневното менюто: 1 постен ден; 1 рибен ден; 5 дни месни ястия /по 1 месно ястие/. За Обособена позиция № 2: Услугата включва ежедневно приготвяне и доставяне на обяд и вечеря (без почивни и празнични дни) за 370 лица - максимален капацитет. Храната да е приготвена съгласно рецептурника за заведения за обществено хранене и по меню съгласувано с управителя на домашен социален патронаж. Храната да е от две ястия - готвено, печено, варено, скара, като всяко ястие е с грамаж 300 гр. състава на храната - 80% да е приготвена с месо. Храната да се приготвя в деня на доставката с качествени продукти с доказан произход. Да има неповтаряемост на менюто през месеца и съобразеност на храната със съответния сезон.
НЕ
НЕ
ДА
НЕ
V: Мотиви
При възлагането на обществената поръчка възложителят е избрал да проведе публично състезание с оглед прогнозната стойност на процедурата.
VI: Одобрявам
VII: Допълнителна информация
Комисия за защита на конкуренцията, бул. Витоша № 18, Република България 1000, София, Тел.: 02 9884070, E-mail: cpcadmin@cpc.bg, Факс: 02 9807315
Интернет адрес/и:
URL: http://www.cpc.bg.
Жалбите се подават, съгласно чл. 197, ал. 1, т. 4 от ЗОП.
19.07.2016 г.
VIII: Възложител
Антон Дзанев Минев
Зам.-кмет на Община Карлово