Версия за печат

03860-2012-0001

BG-с. Краводер: 27 - Други услуги

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СКЛЮЧЕН ДОГОВОР

Услуги

РАЗДЕЛ І: ВЪЗЛОЖИТЕЛ

I.1) Наименование, адреси и лица за контакт

Основно училище "Св. св. Кирил и Методий", ул. Кирил и Методий №23, За: Юлиана Тодорова Михайлова, България 3048, с. Краводер, Тел.: 09181 2205, E-mail: ou_kravoder@abv.bg

Място/места за контакт: Юлиана Тодорова Михайлова
I.2) Вид на възложителя и основна/и дейност/и

Публичноправна организация

Основна/и дейност/и на възложителя

Образование

Възложителят възлага обществена/и поръчка/и от името на друг/и възложител/и

НЕ

РАЗДЕЛ ІІ: ОБЕКТ НА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА

II.1) Описание
II.1.1) Наименование на поръчката, дадено от възложителя

ПРИГОТВЯНЕ И ДОСТАВКА НА ГОТОВА ХРАНА ЗА ОБЯД ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ 1-ВИ ДО 8-МИ КЛАС ВКЛЮЧИТЕЛНО НА ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ"

II.1.2) Обект на поръчката и място на изпълнение на строителството, доставката или услугата
Услуги
Категория услуга: 27
Публикуване на информацията: ДА
Място на изпълнение: с. Краводер
Код NUTS: BG313
ІІ.1.4) Кратко описание на договора/споразумението - предмет и количество

Поръчката е насочена към избор на изпълнител, който да приготвя храна за обяд на учениците от 1-ви до 8-ми клас включително на ОУ "Св. св. Кирил и Методий", с. Краводер и да я доставя ежедневно в посочените в договора часове и помещение на училището.

ІІ.1.5) Код съгласно Класификатора на ОП (CPV)

15000000

Описание:

Хранителни продукти, напитки, тютюн и свързани с него продукти

ІІ.1.6) Поръчката е предмет на Споразумението за държавни поръчки (GPA) на Световната търговска организация

НЕ


II.2) Обща крайна стойност на договора/ите
ІІ.2.1) Обща стойност на договора/ите
Стойност
63240 BGN без ДДС
Най-ниска оферта: 63240, Най-висока оферта: 63245 BGN без ДДС

РАЗДЕЛ ІV ПРОЦЕДУРА

ІV.1) Вид процедура
ІV.1.1) Вид процедура

Открита

ІV.2) Критерии за оценка на офертите
ІV.2.1) Критерии за оценка на офертите
Икономически най-изгодна оферта с оглед на:
Показател: цена; тежест: 65
Показател: разнообразие на предлаганата храна; тежест: 35
ІV.2.2) Използван е електронен търг

НЕ


IV.3) Административна информация
ІV.3.1) Идентификационен номер на поръчката, определен от възложителя

03860-2012-0001

ІV.3.2) Предишни публикации, свързани със същата поръчка

ДА

Обявление за обществена поръчка
Номер на обявлението в ДВ 504166 от 12.10.2012 г. 

РАЗДЕЛ V: СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР

ДОГОВОР № 1 / Обособена позиция №: / Заглавие:
V.1) Дата на сключване договора
08.11.2012 г. 
V.1.1) Дата на решението за възлагане на поръчката
02.11.2012 г. 
V.2) Брой на получените оферти

1

V.3) Наименование и адрес на изпълнителя

ЕТ "Георги Иванов - Челси" ЕИК 201322700, ул. Райко Даскалов №13, България 3060, гр. Криводол, Тел.: 0879 043367

V.4) Информация за стойността на договора
Първоначална прогнозна обща стойност на договора
Стойност 63240 BGN без ДДС
Крайна обща стойност на договора
Стойност 63240 BGN без ДДС
В Брой месеци 11
V.5) При изпълнение на договора ще участват подизпълнители

НЕ


РАЗДЕЛ VI: ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ

VI.1) Поръчка е свързана с проект и/или програма, които са финансирани от фондове на ЕС

Проект BG051PO001-3.1.6. "Подобряване качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес"

VI.2) Допълнителна информация

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ХРАНИТЕ И ДОСТАВКИТЕ I. Доставяната храна трябва да отговаря на следните изисквания: 1. Да е висококачествена, пълноценна и безопасна, като отговаря на всички изисквания на националното и европейското законодателство в тази насока; 2. Да се приготвя в обекти, регистрирани по чл. 12 от Закона за храните; 3. Да е приготвена от хранителни продукти, които отговарят на изискванията, предвидени в Закона за храните и свързаните с него подзаконови нормативни актове; 4. Да отговаря на изискванията, посочени в Наредба № 37/21.07.2009 на Министерство на здравеопазването за здравословното хранене на учениците; 5. Да отговаря на изискванията, посочени в Наредба № 9/16.09.2011 г. на Министерство на земеделието и храните за специфичните изисквания към безопасността и качеството на храните, предлагани в детските заведения и училищата; 6. Да отговаря на изискванията, посочени в Наредба № 23/19.07.2005 г. за физиологичните норми за хранене на населението на Министерство на здравеопазването; 7. Да отговаря на изискванията на Наредба № 5 за хигиената на храните от 25.05.2006 на Министерство на земеделието и храните. 8. Доставяната храна следва да бъде приготвяна съгласно сборника рецепти за ученическо столово хранене, издателство Техника, 2012 г., одобрен с писмо № 74-01-73/28.06.2012 г. на МЗ и да се спазват изискванията за съответната възрастова група на учениците. 9. Всеки обяд трябва да съдържа минимум три ястия: - първо: супа или салата; - второ: основно ястие; - трето: десерт. II. Доставки. 1. Участникът, определен за изпълнител, трябва да приготвя и ежедневно доставя обедна храна на следния адрес: с. Краводер, ул. Кирил и Методий №23 между 12,00 и 12,30 часа. 2. Когато храната се доставя предварително опакована, то опаковката трябва да предпазва продукта от външно замърсяване и да не променя органолептичните му характеристики. 3. Когато храната се доставя за разпределяне на място, то тя се преняся в термофорни кутии/съдове, запазващи нейните органолептични качества и се доставя до съответното помощно помещение за ученическо столово хранене, където се разпределя.

VI.3) Процедури по обжалване
VI.3.1) Орган, който отговаря за процедурите по обжалване

Комисия за защита на конкуренцията, бул. Витоша № 18, Република България 1000, София, Тел.: 02 9884070, E-mail: cpcadmin@cpc.bg, Факс: 02 9807315

Интернет адрес/и:

URL: http://www.cpc.bg.

VI.4) Дата на изпращане на настоящата информация за сключен договор

19.04.2013 г. 


ПРИЛОЖЕНИЕ Г

Информация за сключен договор