03860-2012-0001
Технически редакции | ||
![]() |
||
19.04.2013 15:31 ч. : | промяна преди публикуване | |
![]() |
||
затвори |
Технически редакции | ||
![]() |
||
19.04.2013 15:31 ч. : | 2013 | промяна преди публикуване |
![]() |
||
затвори |
Технически редакции | ||
![]() |
||
19.04.2013 15:31 ч. : | 19/04/2013 12:14 | промяна преди публикуване |
![]() |
||
затвори |
Технически редакции | ||
![]() |
||
19.04.2013 15:31 ч. : | 19/04/2013 12:14 | промяна преди публикуване |
![]() |
||
затвори |
Технически редакции | ||
![]() |
||
19.04.2013 15:32 ч. : | промяна преди публикуване | |
![]() |
||
затвори |
BG-с. Краводер: 27 - Други услуги
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СКЛЮЧЕН ДОГОВОР
Услуги
РАЗДЕЛ І: ВЪЗЛОЖИТЕЛ
Основно училище "Св. св. Кирил и Методий", ул. Кирил и Методий №23, За: Юлиана Тодорова Михайлова, България 3048, с. Краводер, Тел.: 09181 2205, E-mail: ou_kravoder@abv.bg
Място/места за контакт: Юлиана Тодорова МихайловаПубличноправна организация
Образование
НЕ
РАЗДЕЛ ІІ: ОБЕКТ НА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА
ПРИГОТВЯНЕ И ДОСТАВКА НА ГОТОВА ХРАНА ЗА ОБЯД ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ 1-ВИ ДО 8-МИ КЛАС ВКЛЮЧИТЕЛНО НА ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ"
Поръчката е насочена към избор на изпълнител, който да приготвя храна за обяд на учениците от 1-ви до 8-ми клас включително на ОУ "Св. св. Кирил и Методий", с. Краводер и да я доставя ежедневно в посочените в договора часове и помещение на училището.
15000000
Описание:
НЕ
РАЗДЕЛ ІV ПРОЦЕДУРА
Открита
НЕ
03860-2012-0001
ДА
РАЗДЕЛ V: СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР
1
ЕТ "Георги Иванов - Челси" ЕИК 201322700, ул. Райко Даскалов №13, България 3060, гр. Криводол, Тел.: 0879 043367
НЕ
РАЗДЕЛ VI: ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ
Проект BG051PO001-3.1.6. "Подобряване качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес"
ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ХРАНИТЕ И ДОСТАВКИТЕ I. Доставяната храна трябва да отговаря на следните изисквания: 1. Да е висококачествена, пълноценна и безопасна, като отговаря на всички изисквания на националното и европейското законодателство в тази насока; 2. Да се приготвя в обекти, регистрирани по чл. 12 от Закона за храните; 3. Да е приготвена от хранителни продукти, които отговарят на изискванията, предвидени в Закона за храните и свързаните с него подзаконови нормативни актове; 4. Да отговаря на изискванията, посочени в Наредба № 37/21.07.2009 на Министерство на здравеопазването за здравословното хранене на учениците; 5. Да отговаря на изискванията, посочени в Наредба № 9/16.09.2011 г. на Министерство на земеделието и храните за специфичните изисквания към безопасността и качеството на храните, предлагани в детските заведения и училищата; 6. Да отговаря на изискванията, посочени в Наредба № 23/19.07.2005 г. за физиологичните норми за хранене на населението на Министерство на здравеопазването; 7. Да отговаря на изискванията на Наредба № 5 за хигиената на храните от 25.05.2006 на Министерство на земеделието и храните. 8. Доставяната храна следва да бъде приготвяна съгласно сборника рецепти за ученическо столово хранене, издателство Техника, 2012 г., одобрен с писмо № 74-01-73/28.06.2012 г. на МЗ и да се спазват изискванията за съответната възрастова група на учениците. 9. Всеки обяд трябва да съдържа минимум три ястия: - първо: супа или салата; - второ: основно ястие; - трето: десерт. II. Доставки. 1. Участникът, определен за изпълнител, трябва да приготвя и ежедневно доставя обедна храна на следния адрес: с. Краводер, ул. Кирил и Методий №23 между 12,00 и 12,30 часа. 2. Когато храната се доставя предварително опакована, то опаковката трябва да предпазва продукта от външно замърсяване и да не променя органолептичните му характеристики. 3. Когато храната се доставя за разпределяне на място, то тя се преняся в термофорни кутии/съдове, запазващи нейните органолептични качества и се доставя до съответното помощно помещение за ученическо столово хранене, където се разпределя.
Комисия за защита на конкуренцията, бул. Витоша № 18, Република България 1000, София, Тел.: 02 9884070, E-mail: cpcadmin@cpc.bg, Факс: 02 9807315
Интернет адрес/и:
URL: http://www.cpc.bg.
19.04.2013 г.
ПРИЛОЖЕНИЕ Г